VBAX-LianGieles-011-web.jpg
Schermafbeelding 2019-07-15 om 16.23.11.png

Wij zijn te bereiken via:


Telefoonnummer: 073 644 70 72
Emailadres: info@terrazorginrouw.nl

KvK nummer : 17 17 48 2
BTW nummer : NL 1488.70.570.B01

Wie is Lian?

Ik vind het belangrijk dat mensen met een verlies de ruimte krijgen om te rouwen. Het geven van oprechte aandacht en erkenning , maar ook het laten voelen van iemands eigen kracht spelen in mijn werkwijze een belangrijke rol. Ik werk vanaf 2000 met nabestaanden. In 2005 startte ik Terra, zorg in rouw, waarin o.a. nabestaandenzorg geboden wordt.

Na een aantal jaren dit mooie werk te hebben gedaan, vond ik het tijd worden om dit vakgebied meer uit te gaan dragen. In 2011 richtte ik de Opleiding nabestaandenzorg op. Op dit moment ben ik nog steeds hoofddocent van deze opleiding.

Verder verzorg ik verdiepingsmodules voor mensen die anderen op administratief gebied begeleiden en meer kennis willen opdoen over wat er na een overlijden op iemand afkomt. Ook ben  ik docent bij Docendo uitvaartopleidingen en trainer voor bedrijven in de uitvaartzorg, waarbij de aandacht vooral gericht is op het omgaan met nabestaanden.

Als voorzitter van het Landelijk Platform Nabestaandenzorg mag ik, samen met anderen, werken aan een goede kwaliteit van nabestaandenzorg in Nederland.

Naast het werk als nabestaandenbegeleider en opleider ben ik spreker bij uitvaarten. Hierbij kan ik veel van mijn eigenschappen en overtuigingen gebruiken om een zo passend mogelijke, warme  en betrokken uitvaartdienst vorm te geven. Dit is een belangrijke  eerste stap in de verwerking van het verdriet.